Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Последни новини

Масажна седалка

Ползотворна почивка с иновативната седалка за масаж

23 Окт 2016

Производители

Бюлетин

Въведете Вашия email за да се абонирате за Промоций от МираМаркет:

Реклама

Новини

Масажна седалка

Ползотворна почивка с иновативната седалка за масаж

Дата: 23 Окт 2016

Ползотворна почивка с иновативната седалка за масаж

Голяма част от работният ти ден преминава седнал пред бюро в офиса и не ти остава достатъчно време за спорт и отдих? Това неминуемо ще доведе до мускулни схващания, изкривявания от неправилна стойка и различни болки. За да се предпазиш от „модерната болест”, то научи повече за революционните седалки за масаж, които не само, че ще те избавят веднъж завинаги от болките в кръста, но и ще ти дадат възможност да си почиваш, докато си на работа! Звучи невероятно, но е факт.

Седалките за масаж /масажна седалка /могат да бъдат използвани навсякъде – навън, в офиса, колата, градският транспорт и на всяко едно друго място, където може да поседнете. Те разполагат с няколко степени на работа, които могат да обхванат различни части от тялото – краката, кръста, гърба, ръцете или всички накуп. Специалната затопляща функция, с която разполага седалката за масаж, ще допринесе за цялостният комфорт, който ще изпитате от нейното използване. Петте режима на работа пък ще ви дадат възможност да разнообразяват масажите по всяко време. В зависимост от предпочитанията си може да избирате между четири различни начина за масаж – потупване, пулсиране, търкаляне или ръчен.

Те са изработени от уникална мека пяна, а стандартните им е размери са около 100х50 см. Дизайнът им е изработен по специфичен начин, който обхваща напълно гръбначните прешлени, раменете и врата. Затоплящата функция може да ви свърши отлична работа. Не забравяйте, че идват студентите месеци и често ни се случва да се върнем мокри и измръзнали вкъщи. Чувството, което ще изпитате докато използвате масажната седалка със затоплящи функции, е сравнимо с това да си вземете гореща вана след края на работният ден!

Външният вид на седалките за масаж ги прави практически незабележими. Те се вписват идеално към всяко едно обзавеждане. Лекотата и практичната им форма позволява лесното им пренасяне навсякъде. Седалките разполагат с дистанционно управление за регулиране на програмите за масаж. С тях може да контролирате процеса постоянно или да зададете даден режим за 15, 30 или 60 минути време на работа. След което единственото нещо, което трябва да направите, е да се облегнете и да заемете удобна позиция. В следващите минути ви предстои заслужена почивка от натовареното ежедневие.

Така че, защо ви е да ходите на скъпи масажи, след като може да си имате собствено масажно студио в миниатюрни размери, което да използвате навсякъде с вас!? Гарантираме ви, че насладата, която ще изпитате докато използвате седалката за масаж, е сравнима с тази, която могат да ви предложат масажистите в спа центровете

Фриматор-ултразвуков пилинг

Дата: 21 Юни 2015

МираМаркет” предлага на своите клиенти съвременен апарат за ултразвуков пилинг. Фриматорът отстранява акне и белези от шарка, намалява меланина и тъмните петна по лицето и тялото. Направете кожата си изкряща и бяла, дарявайки си този иновативен подход за съвременно лечение на Вашите несъвършенства. Ние предлагаме пет модела: фриматор - ултразвуков пилинг; ултразвуков пилинг фриматор   Фриматор KD-8010,полупрофесионален фриматор, и професионален фриматор

Клиентите ни могат да разчитат на бърза доставка и отлични цени!

Професионални Масажни кушетки MagicPRO

Дата: 03 Юни 2015

Масажни кушетки  се предлагат в следните цветове: кремав, бежов, черен, червен, кафяв, розов, оранжев и лилав

Дървена MagicPRO 2 

Дървена MagicPRO 3

Алуминиева  MagicPRO 2

Алуминиева  MagicPRO 3

 

 

 

ПЕРФЕКТНОТО СЪОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ КАЧСТВО И ЦЕНА! 

Сгъваеми професионални масажни легла и козметични кушетки.

Двусекторни и трисекционни кушетки за масаж с пълнеж от 4 см. пяна и тапицерия от маслоустойчив водоустойчив винил.

 

Комплектът "MagicPRO -" съдържа:

Ø  Калъф за удобно пренасяне

Ø  Опора за лице и опора за ръце

Ø  Елемент за запушване на отвора за лицето

Ø  Подвижна, тапицирана подложка за ръце.

 

 Дървеният материал, използван за направата на сгъваемото козметично легло е германски европейски бук.
 Масажната кушетка е тапицирана с винил -водоустойчив и устойчив на масажно олио материал на основата на полимери.

Йоннен Детоксикатор- успешен начин да се справим с отровите в организма

Дата: 18 Ное 2013

Йонният детоксикатор- успешен начин да се справим с отровите в организма

Токсините и вредните вещества в орагнизма са основните причинители на постоянна умора, проблеми със сърцето и високо кръвно налягане. Натрупването на шлаки и тяхното пребиваване в тялото години наред, предизвиква много здравословни проблеми. Причините за мускулните спазми, проблема със ставите, свиването на кръвоносните съдове, забавянето на обмяната на веществата се съдържат в отровите, с които живеем. Пречистването на тялото от токсините е дълъг процес, който е свързан с диетично хранене, приемане на медикаменти. Ако искате обаче, да се справите с токсините без усилия и без излишни стресови хранителни режими, то изпробвайте най- лесният и ефикасен метод- купете йонен детоксикатор, с който да почувствате отново усещането за здраве и жизнена енергия.

Мирамаркет Ви предлага йонен детоксикатор на изключително ниска цена
, с който ще засилите кръвообращението и ще подобрите функцията на черния дроб. Той от своя страна ще помогне за пречистването на кръвта, изхвърлянето на токсините и премахването на затлачванията. Този вълшебен уред ще възтанови жизнените Ви сили и ще подобри качеството на съня. Благодарение на йонния детоксикатор и неговите благотворни влияния върху организма, процесите на стареене се забавят, а възстановяването на колагена става по изключително бърз начин.

Пречистването на тялото с помощта на иновативния уред подобрява функцията на всички вътрешни органи и въздейства върху нервната система. Качеството на живот ще се подобри изключително, ако се възползвате от свойствата на йонния детоксикатор. Възстановяването на енергията и тонусът са от изключително значение в нашето ежедневие, което прави нуждата от здрав дух в здраво тяло задължителна. Преоткрийте добрия сън, преборете мускулните и ставни проблеми, погалете нервната си система и започнете новия си
живот изпълнен със здраве. Купете йонен детоксикатор и го използвайте винаги, когато имате нуж

Детоксикатор - Благодарение на положителните и отрицателни йони и инфрачервения колан, Вие не се нуждаете от допълнителни начини за стимулиране на пречиствателните процеси в организма. Уредът винаги ще Ви е под ръка, за да се възползвате от невероятните му свойства.

Биоскенер Квантов анализатор 3 то поколение

Дата: 10 Окт 2013

КВАНТОВ АНАЛИЗАТОР - БИОСКЕНЕР с физиотерапия

МОДЕЛ 2013 Г С софтеур  НА БЪЛГАРСКИ

Резултатите от диагностиката излизат директно на български език

магнитно-резонансен био скенер е еднакво удобен, както за профилактична бърза диагностика в консултативни медицински пунктове, центрове за здраве и красота, билкови аптеки, магазини за хранителни добавки и др., така и за лична и семейна превантивна диагностика у дома.

БИОАНАЛИЗАТОР /БИОСКЕНЕР/, С ФУНКЦИЯ ЗА ЕЛЕКТРОИМПУЛСНА ТЕРАПИЯ.

Очнен масажор Deboro вибромасаж, нагряване,акупресура

Дата: 10 Окт 2013

ОЧЕН МАСАЖОР С ВИБРОМАСАЖ ,АКУПРЕСУРА, НАГРЯВАНЕ

Очният масажор Deboro ТХ 208 предлага различни видове масажи :

въздушно налягане + загряване; въздушно налягане + вибрации; загряване + вибрации; въздушно налягане + вибрации + загряване, като в допълнение по време на масажа бихте могли да релаксирате, слушайки избрани от природата звуци - записани във вградения плеър.

ОЧЕН МАСАЖОР С ВИБРОМАСАЖ ,АКУПРЕСУРА, НАГРЯВАНЕ

Магически маркуч, който увеличава размера си до 3 пъти

Дата: 10 Окт 2013

Magic Ex Hose

Маркуч увеличаващ размера си до 3 пъти

Магически маркуч, който увеличава размера си до 3 пъти!

Сгънат 8 метра - разгънат 23 метра

 • без да се усуква, сгъва и заплита

 • разгъвате и сгъвате за секунди
 • устойчив на износване
 • миете двора и колата
 • поливате-градината, тревата и цветята

Лесно се плъзга през градината,  по стълбите, без да се пречупва или усуква!

Маркучът е изработен от висококачествен материал, който го прави здрав и в същото време много гъвкав.

НОВИ ПРОДУКТИ М МАЙ

Дата: 01 Май 2011

ЕЛЕКТРИЧЕСКА СПИРАЛА ЗА МИГЛИ SPINLASH

ЕЛЕКТРИЧЕСКА СПИРАЛА ЗА МИГЛИ SPINLASH

 

ЕЛЕКТРИЧЕСКА СПИРАЛА ЗА МИГЛИ "SPINLASH"

 SPINLASH - спирала която придава обем, дължина и плътност едновременно!

- Нежното въртене на четчиците на 360 градуса осигурява плътно равномерно покритие на миглите и разделя косъмчетата без слепване.

- Ако има слепени косъмчета, спиралата ги разделя и придава допълнителен обем

- Спиралата "SPINLASH" изработена от хипоалергичен материал

- За многократна употреба – в комлекта има резервоар с черна спирала, при необходимост електрическата спирала може да се ползва и с друг контейнер

 

 

Целулес 2 BEAUTY SERVER

Целулес 2 BEAUTY SERVER

CELLULESS II – BEAUTY SERVER

Новата версия на добре познатият антицелулитен масажор Целуллес, включва вече и приставка за уголемяване на бюста чрез вакуумен масаж

Celluless е първият личен, портативен уред, който използва принципа на вакуумния масаж за премахване и предотвратяване появата на целулит и мастни натрупвания.

CELLULESS II е с акумулаторна батерия и зарядно за 220 V.

С Целулес бързо и лесно ще намалите целулита в ръцете, бедрата, стомаха, задните части и ханша.

Вакуумната терапия е изпитан метод, считан за един от най-ефективните при проблеми с подкожни неравности, предизвикани от целулитните възелчета. Тя стимулира циркулацията на кръвта в дермиса и хиподермиса. Този процес увеличава производството на колаген и изглажда слоя мазнини в хиподермиса, което прави кожата по-еластична, подобрява текстурата и тена й. Освен това вакуумната терапия не е агресивна и е безболезнена алтернатива на хирургическите намеси и скъпите терапии в луксозните СПА центрове.

 

 

Релакс&Тон

Релакс&Тон

Релакс&Тон  

С Релакс&Тон освен стреса и напрежението, отстранявате и лошото настроение.
Край на фитнес салоните и изморителните упражнения!

РелаксТон е лесно преносим - можете  да го използвате навсякъде по всяко време!

Комплектът включва:

 • 1бр.масажор РелаксТон

 • 1 бр. гладка приставка
 • 1 бр. вълнообразна приставка
 • 1 бр. приставка с подвижни топчета
 • 1 бр. защитно покритие за лек масаж.

Релакс&Тон ще ви накара да се чувствате по-уверени и по-атрактивни!

 

 

Масажор BODY SLIM

Масажор BODY SLIM

 

 

В комплект с 3 масажни приставки и 1 приставка с мрежа против заплитане в косата.

Масажорът BODY SLIM  Ви осикурява: масаж за отслабване, облекчаване на стреса, успокояване на болки в мускулите.

Дизайнът и формата са подобни на добре познатият вече масажор "Манипол", но размерът на "БодиСлим" е по-голям, електромоторът е по-мощен и е добавено инфрачервено нагряване в масажираната зона като допълнителна възможност.

Меката гумирана дръжка пречи на вибрациите да натоварват ръката, държаща масажора, осезаемото инфрачервено нагряване спомага за по-добро усещане за релакс и красиво осветява уреда по време на работа.

Уредът има иновативен патентован дизайн – ексцентрично въртяща се централна ос, която осигурява над 2500 вибрации в минута.

Това позволява проникване на масажните вълни дълбоко в мускулите като унищожава ненужните мазнини.

Масажът подобрява кръвообръщението и подмладява кожата.

- Вашият гръб вече няма да бъде схванат, а напълно релаксиран

- Повече няма да чувствате неприятна болка в раменете и врата

Електрически скутер модел 2011

Дата: 22 Мар 2011

Нови, уникални продукти в  "БГ -магазин"!

 

Новите продукти и продуктите на промоция, добавени през месец Февруари в  "БГ-магазин".

 

Уважаеми клиенти,

 

Пейнт Зум 110 лв

Такова качество е невъзможно да се постигне с четка и валяк!

Боядисвайте лесно с Пейнт Зум!

Оригиналният Paint Zoom - боядисвате 15 кв метра за 10 минути.

С Пейнт Зум спестявате пари, изразходвате по-малко боя
покритивате фино, гладко и равномерно !

 

2

Спрей за защита от камерите на КАТ PhotoBlocker

Спрей за защита от камерите на КАТ PhotoBlocker

Ефект само с еднократно използваме! Достатъчен за използване на 4 номера!
Използвай сега преди да ти напишат глоба!
НЕВИДИМ за невъоръжено око!
ЕКСКЛУЗИВНА формула!
Най-добрата алтернатива за скриване на регистрационния номер от камерите на КАТ!
 

 

Електрически скутер модел 2011

Двигател: 800W електрически двигател 3 х 12 V батерия (36V 12Ah)

Скорост: около 25-30 km / h Спирачки: 2x дискови спирачки

Задвижване: верига Тегло: 30 кг тегло /120 кг полезен товар Време: (20-30 км с едно зареждане) Време за зареждане: 4-6 часа Размери (Д х Ш х В): 120 х 65x 105 cm

Скорост на управление:  до 32 km / h

Индикатор за батерията

ФРИМАТОР УЛТРАЗВУКОВ ПИЛИНГ

Дата: 08 Мар 2011

Този апарат е специално разработен за почистване на петна и заглаждане на бръчки чрез високо-честотни вибрации, които правят кожата по-мека и отстраняват повърхностния слой, себум и замърсявания.

Фроматорът отстранява акне и белези от шарка, намалява меланина и тъмните петна, и като резултат прави кожата на лицето блестяща и свежа.

Фриматорът е най-популярния козметичен инструмент.

УЛТРАЗВУКОВ ПИЛИНГ ФРИМАТОР 880лв 

ФРИМАТОР HB101- ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА

ФРИМАТОР-УЛТРАЗВУКОВ ПИЛИНГ270лв

ПОРТАТИВЕН ФРИМАТОР KD-8020 - ЗА ДОМАШНА УПОТРЕБА

Нови, уникални продукти в  "МираМаркет"!

Дата: 06 Мар 2011

Нови, уникални продукти в  "МираМаркет"!

 

Новите продукти и продуктите на промоция, добавени през месец Февруари в  "БГ-магазин".

 

Уважаеми клиенти,

 

 

 

Радиоуправляемата лодка може да направи Вашият риболов забавен и по-ефективен, осигурявайки ви възможност за прецизно захранване на желаните от Вас места във водоема  или пренасяйки влакното на въдицата ви на разстояние до 300 метра, непостижимо при замятане с обикновен спининг.

 Чрез настоящият продукт можете да откриете и една нова форма на риболов – лодката може да влачи кука или система от куки в различните части на водоема, а истинското предизвикателство към вашите умения за управление на лодката настъпва когато някоя риба захапе куката.

- Дължина : 98 см ;

- Собствено тегло 4.2 кг ;

- Захранване 6 V - презареждаема акумулаторна батерия ;

Произход : ЕС ;

Производсто : Румъния

Гарамционен срок : 12 месеца ;

1.Фотоапарат за еднократна употреба "Ferrania SOLARIS" - подходящ за употреба под вода – до 10 м дълбочина, но също и на плажа и в снега, производство на Ferrania SA – Италия.

Зареден с високочувствителен цветен филм 27 пози, 400 ASA.

                                            

 

 Фотоапарат за подводни снимки еднократен 25лв   25лв

 

2.

Дигитален фотоапарат за подводни снимки Ferrania SOLARIS

Mоже да се ползва и като обикновен апарат 5мегапиксела, а като му потрябва на човек за подводни или снежни снимки
в комплекта има водонепроницаема кутия за подводни снимки – до 10м. дълбочина.

 

Дигитален фотоапарат за подводни снимки 160лв

 

3.Електромагнитно устройство против хлебарки-48лв

Електромагнитен уред против хлебарки, мухи и насекоми в дома - едно ефективно и екологично средство - просто включвате в контакт и забравяте за проблема.

 

Устройство против хлебарки, мухи и насекоми

 

4. Системата за избелване на зъби WhiteLight™ е разработена от водещи зъболекари за безопасно,ефективно, бързо и лесно избелване на зъби в домашни условия 39лв

Система за избелване на зъби WhiteLight 39лв

 

5.СЛУХОВ АПАРАТ "HAPPY SONIC" 38лв

Слухов апарат HAPPY SONIC

 

6.Универсално зарядно за лаптоп / ноутбуук /.65лв

Зарядно за лаптоп / ноутбук / таблет - универсално – за кола 12 V и контакт 220 V.

В комплект с 8 размера зарядни букси, накрайник за включване в запалка на автомобил и щепсел за контакт 220 V

Зарядно за лаптоп универсално 65лв

6.   НЕО СОКЕТ ГОРИВОСПЕСТЯВАЩО УСТРОЙСТВО

 

НЕО СОКЕТ ГОРИВОСПЕСТЯВАЩО УСТРОЙСТВОЦена 30лв

 

 

 

Уважаеми клиенти, отново бихме искали да Ви обърнем внимание, че биха могли да пазарувате още по-изгодно

в нашия онлайн магазин "БГ магазин", възползвайки се от отстъпките, които предлагаме на регистрираните си клиенти :  ВИП КЛИЕНТИ

С пожелания за хубав и успешен ден :

ОНЛАЙН МАГАЗИН "БГ магазин- за успешни покупки ! ОТЛИЧНИ
оферти за ИНОВАЦИОННИ продукти ! Продукти за здраве, красота и бизнес !   www.bgmag.net !   скайп : SHOPBG.INFO

GSM  0877 540 309 ,  0895 611 643

 

Поздрави и успехи в начинанията

БГ магазин

http://www.bgmag.net

http://www.miramarket.net

http://www.shopbg.info

Квантов Анализатор на здравословното състояние

Дата: 05 Мар 2011

Квантовият Анализатор е високотехнологичено електронно устройство за преглед на здравното състояние на човешкия организъм. Теоретически основан върху квантовата медицина, Квантовият анализатор използва научните постижения в електронната техника, за отчитане и анализ на слабото магнитно поле на човешката клетка и на базата на този анализ, дава здравния статус на организма и проблемни зони в техния най-ранен стадий. Квантовият Анализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки.

Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта Ви ще бъдат получени повече от сто показатели за Вашето здраве и ще бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите. Дори да има единични клетки с патологични промени, анализаторът може да улови промените на тези клетки и да прогнозира болестта, като по този начин дава възможност да предотвратите различните хронични заболявания. Квантовият метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.

НОВИ ПРОДУКТИ В МИРАМАРКЕТ М МАРТ

Дата: 04 Мар 2011

Вибра тон69лв

Вибратон

Вибра Тон е правилната формула за нова и перфектна фигура!

 

ДЕТОКСИКАТОР ST-901 F Двоен с 2 инфрачервени колана450лв

Моделът е с 2 електрода и 2 инфрачервени колана 5 режима на работа при йонна детоксикация.
Детоксикатор-голям LCD дисплей показващ режима и параметрите на работа.
Възможност за 2 процедури едновременно, с 2 електрода в комплекта 
 
 

Квантов Анализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки. Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта Ви ще бъдат получени повече от сто показатели за Вашето здраве и ще бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите

Комплект за аплекиране - Flex Rods19лв

Забавление за деца и възрастни!

Интелектуалната игра "Flex Rods" съдържа комплект от 500 цветни акрилни пръчки, които се огъват и заемат пространствени форми, след което могат да се изправят и използват отново.

Количка

Количката е празна.

Валути

Bulgerian top