Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Последни новини

Масажна седалка

Ползотворна почивка с иновативната седалка за масаж

23 Окт 2016

Производители

Бюлетин

Въведете Вашия email за да се абонирате за Промоций от МираМаркет:

Реклама

Масажна седалка

Ползотворна почивка с иновативната седалка за масаж

Дата: 2016-10-23

Ползотворна почивка с иновативната седалка за масаж

Голяма част от работният ти ден преминава седнал пред бюро в офиса и не ти остава достатъчно време за спорт и отдих? Това неминуемо ще доведе до мускулни схващания, изкривявания от неправилна стойка и различни болки. За да се предпазиш от „модерната болест”, то научи повече за революционните седалки за масаж, които не само, че ще те избавят веднъж завинаги от болките в кръста, но и ще ти дадат възможност да си почиваш, докато си на работа! Звучи невероятно, но е факт.

Седалките за масаж /масажна седалка /могат да бъдат използвани навсякъде – навън, в офиса, колата, градският транспорт и на всяко едно друго място, където може да поседнете. Те разполагат с няколко степени на работа, които могат да обхванат различни части от тялото – краката, кръста, гърба, ръцете или всички накуп. Специалната затопляща функция, с която разполага седалката за масаж, ще допринесе за цялостният комфорт, който ще изпитате от нейното използване. Петте режима на работа пък ще ви дадат възможност да разнообразяват масажите по всяко време. В зависимост от предпочитанията си може да избирате между четири различни начина за масаж – потупване, пулсиране, търкаляне или ръчен.

Те са изработени от уникална мека пяна, а стандартните им е размери са около 100х50 см. Дизайнът им е изработен по специфичен начин, който обхваща напълно гръбначните прешлени, раменете и врата. Затоплящата функция може да ви свърши отлична работа. Не забравяйте, че идват студентите месеци и често ни се случва да се върнем мокри и измръзнали вкъщи. Чувството, което ще изпитате докато използвате масажната седалка със затоплящи функции, е сравнимо с това да си вземете гореща вана след края на работният ден!

Външният вид на седалките за масаж ги прави практически незабележими. Те се вписват идеално към всяко едно обзавеждане. Лекотата и практичната им форма позволява лесното им пренасяне навсякъде. Седалките разполагат с дистанционно управление за регулиране на програмите за масаж. С тях може да контролирате процеса постоянно или да зададете даден режим за 15, 30 или 60 минути време на работа. След което единственото нещо, което трябва да направите, е да се облегнете и да заемете удобна позиция. В следващите минути ви предстои заслужена почивка от натовареното ежедневие.

Така че, защо ви е да ходите на скъпи масажи, след като може да си имате собствено масажно студио в миниатюрни размери, което да използвате навсякъде с вас!? Гарантираме ви, че насладата, която ще изпитате докато използвате седалката за масаж, е сравнима с тази, която могат да ви предложат масажистите в спа центровете

Количка

Количката е празна.

Валути

Bulgerian top