Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Най-продавани

Лимфопреса 20 възглавници

Лимфопреса 20 възглавници

Каталожна цена: 1,500.00лв.
Цена: 1,400.00лв.
Отстъпка: 100.00лв. (6.67%)
Алуминиева масажна кушетка  MagicPRO 2

Алуминиева масажна кушетка MagicPRO 2

Каталожна цена: 400.00лв.
Цена: 380.00лв.
Отстъпка: 20.00лв. (5.00%)
Масажна кушетка MagicPRO-3 Трисекторна

Масажна кушетка MagicPRO-3 Трисекторна

Каталожна цена: 420.00лв.
Цена: 400.00лв.
Отстъпка: 20.00лв. (4.76%)

Последни новини

Масажна седалка

Ползотворна почивка с иновативната седалка за масаж

23 Окт 2016

Производители

Бюлетин

Въведете Вашия email за да се абонирате за Промоций от МираМаркет:

Реклама

Йоннен Детоксикатор- успешен начин да се справим с отровите в организма

Дата: 2013-11-18

Йонният детоксикатор- успешен начин да се справим с отровите в организма

Токсините и вредните вещества в орагнизма са основните причинители на постоянна умора, проблеми със сърцето и високо кръвно налягане. Натрупването на шлаки и тяхното пребиваване в тялото години наред, предизвиква много здравословни проблеми. Причините за мускулните спазми, проблема със ставите, свиването на кръвоносните съдове, забавянето на обмяната на веществата се съдържат в отровите, с които живеем. Пречистването на тялото от токсините е дълъг процес, който е свързан с диетично хранене, приемане на медикаменти. Ако искате обаче, да се справите с токсините без усилия и без излишни стресови хранителни режими, то изпробвайте най- лесният и ефикасен метод- купете йонен детоксикатор, с който да почувствате отново усещането за здраве и жизнена енергия.

Мирамаркет Ви предлага йонен детоксикатор на изключително ниска цена
, с който ще засилите кръвообращението и ще подобрите функцията на черния дроб. Той от своя страна ще помогне за пречистването на кръвта, изхвърлянето на токсините и премахването на затлачванията. Този вълшебен уред ще възтанови жизнените Ви сили и ще подобри качеството на съня. Благодарение на йонния детоксикатор и неговите благотворни влияния върху организма, процесите на стареене се забавят, а възстановяването на колагена става по изключително бърз начин.

Пречистването на тялото с помощта на иновативния уред подобрява функцията на всички вътрешни органи и въздейства върху нервната система. Качеството на живот ще се подобри изключително, ако се възползвате от свойствата на йонния детоксикатор. Възстановяването на енергията и тонусът са от изключително значение в нашето ежедневие, което прави нуждата от здрав дух в здраво тяло задължителна. Преоткрийте добрия сън, преборете мускулните и ставни проблеми, погалете нервната си система и започнете новия си
живот изпълнен със здраве. Купете йонен детоксикатор и го използвайте винаги, когато имате нуж

Детоксикатор - Благодарение на положителните и отрицателни йони и инфрачервения колан, Вие не се нуждаете от допълнителни начини за стимулиране на пречиствателните процеси в организма. Уредът винаги ще Ви е под ръка, за да се възползвате от невероятните му свойства.

Количка

Количката е празна.

Валути

Bulgerian top